Constanta, Romania

STUDENT DE 10!


EȘTI STUDENT LA O UNIVERSITATE DE STAT DIN ROMÂNIA ȘI AI TERMINAT SESIUNEA CU 10? PETRECI GRATUIT LA NEVERSEA 2022! AI PROMOVAT TOATE EXAMENELE DIN SESIUNEA DE VARĂ 2022? TE BUCURI DE UN PREȚ SPECIAL LA ABONAMENTE PENTRU FESTIVAL!


#ETIMPULPENTRUCEVANOUPrin campania "Student de 10", aflată la prima ediție, NEVERSEA își propune să susțină performanța în educație și să-i premieze pe studenții de la universitățile de stat din România care termină sesiunea de vară a examenelor cu nota 10.

Dacă ești unul dintre studenții excepționali NEVERSEA te premiază cu un abonament gratuit pentru 4 zile la festivalul NEVERSEA 2022.

Dacă ai promovat toate examenele din sesiunea de vară 2022, poți achiziționa la un preț special un abonament pentru 4 zile la NEVERSEA. Vei primi un voucher valoric de 55 euro.

Te așteptăm, începând cu prima zi de festival din 2022, la cortul pentru acreditări de la intrarea pe plaja NEVERSEA din Constanța,să îți ridici brățara de acces. Nu uita să ai la tine o copie după un document care să ateste media generală 10: foaie matricolă, diplomă de la facultate etc.

Ai promovat toate examenele din sesiunea de vara 2022? Găsești AICI formularul de înscriere pentru a intra în posesia voucherului valoric de 55 euro cu care poți achiziționa abonament la NEVERSEA 2022 la un preț special.